Sneakers, Sneakers, Sneakers

Våren är här på allvar, och Valborg är på ingång, vad passar då bättre än att kolla på nya sneakers, detta fullständigt lysande mode för fötterna, fotvänligt, snyggt, passar till precis allt….. ja, helt enkelt ett måste i garderoben

Här kommer ett gäng som jag tycker är snygga och några av dem vet jag också är sköna, i alla fall på mig, det som passar en, kan ibland inte alls passa en annan, vi är ju olika, så prova dig fram

Veja, är ett nytt varumärke för mig. Att respektera mänskliga rättigheter och betala ut värdiga löner till alla i tillverkningskedjan är Vejas huvudmission som skomärke, tillverkningen sker i små kooperativ i Brasilien, låter som en mycket bra mission tycker jag, köper nog dem.

Detta var ett lite urval som tilltalar mig, men som sagt, ut och prova, det finns en uppsjö av modeller, färger osv…….

Ta hand om dig

Annons

Författare: Mrs Sixty

Jag heter Helene Eslander 60+, lever i Växjö med min man. Mamma till två barn, mormor till tre underbara busungar och farmor till en liten rackarunge. Min tanke med bloggen Mrs Sixty – mitt magasin, är att den ska innehålla lita av varje av det som intresserar mig och som jag tycker är kul. Testar, tycker och tipsar från 60+ ögon, helt enkelt. Välkomna!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: