Sköna Söndag…..

Skön, lång söndagspromenad, med en massa vår tecken i sikte.Tacksam över att våra beslutsfattare i dessa tider gett oss möjligheten att få vistas ute t.ex, så ofattbar tanke att det är så många i vår värld idag som inte ens får det, ett ansvar vi fått och som vi måste va rädda om.

Liljekonvaljerna vill ha några veckor mer på sig, och jag önskar ni kunde höra den febrila aktiviteten i päronträdet.

Så…. är vi redan här, mellan hägg och syren, verkar nästan som de infaller samtidigt i år också.

Söndagen fortsätter i lunkens tecken, kratta lite,hörlurarna på, idag dansbandsmusik , blir glad åt det, benen rör sig lite mer i takt liksom, Eloise eller Adress Rosenhill det ni…. min Söndag.

Ta hand om dig

Annons

Författare: Mrs Sixty

Jag heter Helene Eslander 60+, lever i Växjö med min man. Mamma till två barn, mormor till tre underbara busungar och farmor till en liten rackarunge. Min tanke med bloggen Mrs Sixty – mitt magasin, är att den ska innehålla lita av varje av det som intresserar mig och som jag tycker är kul. Testar, tycker och tipsar från 60+ ögon, helt enkelt. Välkomna!

En tanke på “Sköna Söndag…..”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: