Småvasar

Nu är det hög tid att plocka fram sina små vaser, eller titta över om man kanske ska skaffa sig något nytt, eller bara göra som man har gjort tidigare, ta en äggkopp bara, tror nog de flesta har gjort det eller gör det, inget fel på det, men det finns massa andra alternativ

Kolla här…..

Kivi lyktorna som finns i de flesta hem och i massor av färger passar utmärkt för de små, små första

Det går så fort, plötsligt har alla de där små första blommat över, så får vi vänta ett helt år till nästa gång, så plocka några få och njut av dem.

Ta hand om dig

Annons

Författare: Mrs Sixty

Jag heter Helene Eslander 60+, lever i Växjö med min man. Mamma till två barn, mormor till tre underbara busungar och farmor till en liten rackarunge. Min tanke med bloggen Mrs Sixty – mitt magasin, är att den ska innehålla lita av varje av det som intresserar mig och som jag tycker är kul. Testar, tycker och tipsar från 60+ ögon, helt enkelt. Välkomna!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: