Jeans spaning

Oj, oj, vad det är svårt och jobbigt att köpa jeans, nog det värsta plagg jag vet att införskaffa till garderoben. Modell,tvätt, färg, korta/långa, mycket/ lite stretch, raka/smala, ja, ni hör ju…..

Här kommer iallafall ett gäng som jag tycker om

Flera av dessa är Mom modeller, de tycker jag passar fint, lite högre, lite rundare, ja, lite som man är när man är 60 plus, ha,ha

Nu bryr man sig ju inte längre om vilket märke det är,( nja, bara lite då). När jag var i tonåren gällde BARA Lee, hade mamma kommit över ett par billiga Wrangler var ju den dagen förstörd, hela veckan faktiskt.

Dessa Diesel jeansen är ändå min stora favorit, precis lagom i det mesta, kom ihåg vad ni hörde det först, Diesel Babhila.

Så…. har jag ett litet samarbete med Jeansbolaget i Växjö, hör här….

Gå in i butiken och säg Mrs Sixty så får du 25% rabatt på ett par, på ordinarie pris denna veckan. Så…. spring och fynda.

Elin och övrig personal är värsta jeans proffsen, och jag lovar, de hjälper dig alltid hitta det perfekta paret eller paren till dig. Lycka Till!

Ta hand om dig

Författare: Mrs Sixty

Jag heter Helene Eslander 60+, lever i Växjö med min man. Mamma till två barn, mormor till tre underbara busungar och farmor till en liten rackarunge. Min tanke med bloggen Mrs Sixty – mitt magasin, är att den ska innehålla lita av varje av det som intresserar mig och som jag tycker är kul. Testar, tycker och tipsar från 60+ ögon, helt enkelt. Välkomna!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: