Lördag

Mycket som känns viktigt i dessa speciella tider, det tror jag vi alla är överens om, och det är svårt att välja vad man bör lyfta upp, men just idag väljer jag att ge lite ljus på de som kämpar på med sina dåliga lönsamheter i tider som dessa, ja, jag vet, kan inte hjälpa alla, men om många gör lite blir det skillnad

Oas
Oas

Underbart god lunch på Oas, fantastiskt gott veganskt fika och lättare luncher.

PM & Vänner

Finns många bra pizzerior i stan, och de allra flesta kör med Take away, PM Bröd o Sovel är en av dem.

Expressskräddei

Så har vi ju vår vän på Expressskrädderiet som kämpar på…. hm, har jag inte en packe tyg jag köpt utomlands för något år sedan som ligger och väntar på att någon kunnig skräddare ska ge sig an det, jodå.

Så…. behöver ni lägga upp, ut, in eller vad sy behovet är, gå in till honom på Storgatan, såååå duktig

Tygpacke
Jackie

Och det ska bli en Jackieklänning, alltså hur användbart är inte det, med ett par sneakers till, eller mer uppklätt om man vill det

Jackie

Hittade lite bilder på Jackie, så snygg och vilken stilikon.

Det var allt för idag, imorgon kommer något riktigt kul…..

Ta hand om dig

Författare: Mrs Sixty

Jag heter Helene Eslander 60+, lever i Växjö med min man. Mamma till två barn, mormor till tre ljuvliga små liv, 8,6 och 2 år. Min tanke med bloggen Mrs Sixty – mitt magasin, är att den ska innehålla lita av varje av det som intresserar mig och som jag tycker är kul. Testar, tycker och tipsar från 60+ ögon, helt enkelt. Välkomna!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s