Vita skjortor och blusar

Idag är det lite tips på vita skjortor och blusar, finns en uppsjö av dem nu i alla olika modeller, det är så snyggt och användbart, i en basgarderob är den oundviklig, och då gärna några olika.

Här kom det en hel del snygga varianter, en för de flesta smaker, jag gillar alla. En vit skjorta med ett par snygga jeans, då är man klädd tycker jag, och jeansen är ju ett kapitel för sig, såååå svårt hitta de perfekta, men nästa vecka gör jag ett tappert försök. Tack för lånet av bilderna

Ta hand om dig

Annons

Författare: Mrs Sixty

Jag heter Helene Eslander 60+, lever i Växjö med min man. Mamma till två barn, mormor till tre underbara busungar och farmor till en liten rackarunge. Min tanke med bloggen Mrs Sixty – mitt magasin, är att den ska innehålla lita av varje av det som intresserar mig och som jag tycker är kul. Testar, tycker och tipsar från 60+ ögon, helt enkelt. Välkomna!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: