Krukor, krukor, krukor

Kör en liten återkoppling från gårdagen, när växterna nu fått ny energi och kraft, vill man ju passa på att förnya kruk beståndet också. Så häng med här kommer tips på snyggheter.

Denna sista fina är en riktig klassiker, passar i alla hem och finns i många olika storlekar,en till varje behov faktiskt. Man kan idag köpa dem på Waldemasudde, i deras webbshop och faktiskt ofta på de flesta auktionssajter som finns, billigt dessutom.

Ta hand om dig

Annons

Författare: Mrs Sixty

Jag heter Helene Eslander 60+, lever i Växjö med min man. Mamma till två barn, mormor till tre underbara busungar och farmor till en liten rackarunge. Min tanke med bloggen Mrs Sixty – mitt magasin, är att den ska innehålla lita av varje av det som intresserar mig och som jag tycker är kul. Testar, tycker och tipsar från 60+ ögon, helt enkelt. Välkomna!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: