Annandagen

Nu när stilla veckan är över för denna gången, tänkte jag ändå att en dag till kan det få va så, stilla. Och vad passar då bättre än att njuta av en bra bok.

Så här kommer lite tips på sånna som jag tycker om

Elisabeth Nemert

Nemert skriver historiska romaner med mycket spännande intriger.

Kristina Sandberg

Vem älskar inte att följa hemmafrun Maj

Kepler

Behöver väl ingen närmare presentation… spänning på nästan overklig nivå.

Peter May

Peter May, britten som tagit mitt läsare hjärta, hans böcker hamnar ofta på deckarhyllan, men är såååå mycket mer, hans naturskildringar från Hebriderna är fantastiska, och hans Lewis trioligi om polisen Fin McLeod är verkligen läsvärda.

Svarthuset, Lewismannen och Lewispjäserna heter de tre.

Han har också kommit ut med flera titlar efter trioligin och den senaste, Döden i Gaillac är den som nu ligger redo, längtar.

Så har jag många fler favoriter och tips men det får bli en annan gång

Ha en bra dag

Ta hand om dig

Författare: Mrs Sixty

Jag heter Helene Eslander 60+, lever i Växjö med min man. Mamma till två barn, mormor till tre ljuvliga små liv, 8,6 och 2 år. Min tanke med bloggen Mrs Sixty – mitt magasin, är att den ska innehålla lita av varje av det som intresserar mig och som jag tycker är kul. Testar, tycker och tipsar från 60+ ögon, helt enkelt. Välkomna!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s