Skärtorsdag

Nu är påsken här

Och idag är det påskkäringarnas dag, kommer inga idag, och det förstår jag, hade någon sagt det till mig när jag var barn att det var inställt hade jag blivit minst sagt förkrossad, älskade gå påskkäring, tror jag gjorde det till jag var 15 typ. Nja, lite överdrivet kanske, men kul var det och tanterna i byn passade på att ge bort sina gamla julkakor, blev så smuligt i korgen och det var ju godis man ville ha.

Lovade ju visa när jag hade påskpyntat, men varnade också för att pynt inte riktigt är min grej, tagit fram några gamla favoriter som har varit med sen barnen var små, däremot är jag väldigt svag för blommor, så här kommer en liten kavalkad

Dessa små söta kycklingarna i porslin är minst 40 år gamla, jobbade då i glas&porslins affär och vi sålde tusentals av dem, 3.- st kostade de, någon har nog tyvärr fått sig en lite törn.

Ta väl hand om dig

Annons

Författare: Mrs Sixty

Jag heter Helene Eslander 60+, lever i Växjö med min man. Mamma till två barn, mormor till tre underbara busungar och farmor till en liten rackarunge. Min tanke med bloggen Mrs Sixty – mitt magasin, är att den ska innehålla lita av varje av det som intresserar mig och som jag tycker är kul. Testar, tycker och tipsar från 60+ ögon, helt enkelt. Välkomna!

2 reaktioner till “Skärtorsdag”

  1. Åh så fint du gjort hemma, önskar dej och din familj en glad påsk i dessa annorlunda dagar. Kram fr Elisabeth

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: