Blommor, blommor, blommor

Visst blir man väldigt glad när man omger sig med blommor, jag blir det, har nästan alltid färska blommor hemma, något som saknas när man av någon anledning blivit utan. Vid denna årstiden, några vackra kvistar, kastanjer, äppel m.m, så kan man addera med bara någon fransk tulpan t.ex om man vill, så enkelt och snyggt

Bara så här t.ex

Idag är det fredag och det dignar av fredagsfång, i blombutikerna, hemkörning av blommor har branschen hållit på med i 100 år, så det är något de kan, vill eller kan du inte själv gå ut, beställ!

Här kommer en bildbonanza på fantastiska fång

Flora PM & vänner
Flora PM& vänner
Den här buketten säger man ju inte nej till.
Viburnum, så snygga bara som de är
Tulpanfång från Flora
Blomstra by Emma
Gult är inte min favorit färg, inte ens på blommor, men är det snart påsk så är det, denna från Interflora, de har många andra varianter på sin hemsida också

Så kan man köpa på sig en eller flera exemplar av årets pelargon, fint att ha på bordet i en stor kruka, tycker det är kul med just det, årets pelargon, köper alltid några stycken av dem och ser framför mig ett hav av årgångspelargoner samlade i något fönster, men det har inte blivit så, har inte riktigt tumme med dem tyvärr, men skam den som ger sig.

Tango Deep Rosé

Ta hand om er och håll er friska

Författare: Mrs Sixty

Jag heter Helene Eslander 60+, lever i Växjö med min man. Mamma till två barn, mormor till tre ljuvliga små liv, 8,6 och 2 år. Min tanke med bloggen Mrs Sixty – mitt magasin, är att den ska innehålla lita av varje av det som intresserar mig och som jag tycker är kul. Testar, tycker och tipsar från 60+ ögon, helt enkelt. Välkomna!

2 reaktioner till “Blommor, blommor, blommor”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s