Allt möjligt…..

Kunde också kallats, gott & blandat eller allsköns blandning, m.m. Finns många rubriker man kan använda till detta. Allt möjligt kommer innehålla precis som det låter, med det som jag sett och tycker är snyggt, bra eller bara vill tipsa om

Tipsen idag, allt mellan dagcreme till sneakers.

Denna dagcreme använder jag just nu, skön med liiite färg i , perfekt nu när man känner sig lite blek om nosen. Apoteket finns den på, prisvärd också
Den här önskar jag mig, fast kanske svart då, shoppingvagn, perfekt att ”dramaten” i, svärmor hade en sån på 70- talet, nu har de kommit tillbaka och finns i en mängd olika varianter
Den här vårkudden finns på Åhléns, hur fin?
Härliga vår krukor på HM home
Hönsgård från Näägränsgården
Veja sneakers, ett brett sortiment med massa modeller och färgställningar, vill ha !!!!!

Sist men inte minst….

Mina nya fina örhänge från Maria Nilsdotter, älskar dem och hennes övriga sortiment, kika gärna in på marianilsdotter.com

Ta hand om er

Annons

Författare: Mrs Sixty

Jag heter Helene Eslander 60+, lever i Växjö med min man. Mamma till två barn, mormor till tre underbara busungar och farmor till en liten rackarunge. Min tanke med bloggen Mrs Sixty – mitt magasin, är att den ska innehålla lita av varje av det som intresserar mig och som jag tycker är kul. Testar, tycker och tipsar från 60+ ögon, helt enkelt. Välkomna!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: