Påskpynt

Insåg idag att påsken är nära förestående och dax för en pynt spaning, gjorde idag ett medvetet val att bara spana på det som de lokala handlarna har att erbjuda, och det är inte så lite. I detta mycket speciella läge vi befinner oss i är det extra viktigt att tänka lite mer på dem.

Cult design finns på Åhléns.
Hur söta… Cult design på Åhléns
Cooee och dbkd finns på Växjö elektriska
Små ljuvliga krabater i betong också från Växjö elektriska
Så mjuka och söta till de minsta, Åhléns
Det här gänget finns också på Växjö elektriska
Sist men inte minst, hur rolig, Agda kommer från Different Design finns på Partaj

Som sagt utbudet är stort och det finns mycket för alla smaker, jag själv är inte så ” pyntig” av mig, men tycker det är kul att se vad som finns, jag har precis som alla andra en låda i förrådet som det står Påsk på och i den kommer jag att botanisera nästa vecka, så får ni se vad som hamnar i mitt påskhem, kanske det blir något nytt också.

Tag väl hand om er

Annons

Författare: Mrs Sixty

Jag heter Helene Eslander 60+, lever i Växjö med min man. Mamma till två barn, mormor till tre underbara busungar och farmor till en liten rackarunge. Min tanke med bloggen Mrs Sixty – mitt magasin, är att den ska innehålla lita av varje av det som intresserar mig och som jag tycker är kul. Testar, tycker och tipsar från 60+ ögon, helt enkelt. Välkomna!

2 reaktioner till “Påskpynt”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: