Mer bak….

När jag ändå är på gång med baket och köket redan ser ut som en krigszon, gör jag en sats av mina ” burkpåbänken” kakor, de är en av familjens absoluta favoriter, samt super enkla och snabba att göra, om man gillar kardemumma så klart, och vem gör inte det….. Receptet kommer från Maud Onnermark och heter

Mauds kardemummakakor

Receptet kommer här blir ca. 35 st

1 tsk kardemummakärnor

1 1/2 dl strösocker

3 dl havregryn

1 1/2 dl vetemjöl

1 tsk bikarbonat

150 gr smör

Mortla kardemumman, blanda med havregryn, vetemjöl, socker & bikarbonat, tillsätt rumsvarmt smör.

Rulla små bollar

Grädda i 175 grader 15 min

Stor risk för beroende…… mums.
Annons

Författare: Mrs Sixty

Jag heter Helene Eslander 60+, lever i Växjö med min man. Mamma till två barn, mormor till tre underbara busungar och farmor till en liten rackarunge. Min tanke med bloggen Mrs Sixty – mitt magasin, är att den ska innehålla lita av varje av det som intresserar mig och som jag tycker är kul. Testar, tycker och tipsar från 60+ ögon, helt enkelt. Välkomna!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: